Over mij

Mijn naam is Ronald Aarts en ben geboren in de herfst van ´85. Opgegroeid in een klein dorp (Sprundel) in het gezellige Brabant. Ik ben momenteel woonachtig in Roosendaal waar ik samen met mijn vrouw en dochter samen woon.

Met fotografie ben ik aanraking gekomen door mijn vader die ook graag fotografeerde. Wat begon met het af en toe lenen van zijn analoge spiegelreflex is uitgegroeid tot met me eigen apparatuur op pad  te gaan om de mooiste foto´s te maken. Ik kan wel zeggen dat deze hobby mijn passie is geworden. Ik fotografeer graag in de natuur wat heel breed onderwerp is. Hierbij kun je denken aan flora, fauna en landschap. De natuur is fascinerend en nooit hetzelfde. Je kunt elk moment iets unieks tegen komen. Ik zoek graag naar verschillende soorten en leg deze dan ook graag vast. Of het nu een pimpelmeesje is of een Hop. Een Lieveheersbeestje of een Meikever. Ik probeer deze op een mooie manier op de foto te krijgen en te bestuderen.

Ook wil ik wel eens een uitstap maken naar het maken van portretten van zowel mens als dier. Ik probeer dan de emotie te vangen waarmee je een verhaal zou kunnen vertellen. De kijker nieuwsgierig maken en de blik vast houden is dan ook een streven. 

Texel 2012 (842)