Website een “grote” beurt gegeven!

Lang heb ik niks gedaan aan fotografie, laat staan aan me website dus werd het toch maar eens tijd om de camera van het stof te ontdoen en me website eens grondig aan te pakken. Ik ben weer helemaal van onder begonnen. Nagedacht over de stijl, kleuren en invulling ben ik tot wat je nu voor je ziet gekomen. Uiteraard zal ik nog bij moeten schaven maar een website is dan ook nooit klaar.

Je ziet nu een vernieuwde website met een aantal functies die ik hieronder toelicht.

 

Portfolio.

Hier wil ik mijn mooiste foto’s laten zien zodat ik er gezien kan worden waar ik tot in staat ben betreffend fotografie. Zoals je ziet moet ik mijn portfolio aanvullen maar hiervoor zijn de eerste plannen voor gemaakt.

Fototheek.

Aangezien ik graag in de natuur ben en dit graag combineer met fotografeer kom ik genoeg soorten tegen van zowel flora als fauna. Ik leg dan ook graag verschillende soorten vast en wil deze graag delen. Doormiddel van de fototheek stel ik deze ten toon. Ik ben geen geschoolde bioloog dus kan het voorkomen dat ik een verkeerde naamkeuze gebruikt. Ik doe me best om de juiste te zoeken.

Blog.

Hier kun je verhalen, verslagen of tutorials terug gaan vinden. Ik zal dan onder andere vertellen over dagtrips, fotoshoots of wat ik mee heb gemaakt met betrekking tot fotografie.

 

Mocht je dingen zien die niet kloppen, spelfouten of rare zinnen dan kun je me hierop attenderen zodat ik dit goed kan aanpassen. Ik hoop verder dat ik je wat plezier kan geven met deze website en wie weet sta je bij wel eens voor de camera!

 

1 Comment

  1. Stef

    Heb even rondgeneusd op je site, het ziet er allemaal keurig uit.Ik zal hier vaker op kijken. Groetjes Stef.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *